سلام! من زهرا ادب هستم. سالها کیک و شیرینی میپختم و کارم فقط همین بود.
اما وقتی کرونا شروع شد، مثل خیلی از خانوادهها، ما هم کمتر از بیرون نان میخریدیم. همین شد که تصمیم گرفتم برای اولینبار نان را در خانه خودم بپزم. فکر میکردم فقط یک تجربه ساده باشد، اما نتیجه آنقدر خوب شد که باورم نمیشد. همان نان خانگی باعث شد بفهمم دنیای نان چقدر زنده، سالم و آرامشبخش است.
از آن روز به بعد، بیشتر و بیشتر پختم، تمرین کردم، یاد گرفتم و وارد مسیر حرفهای شدم. از سال ۱۴۰۰ آموزش تخصصی دیدم و بعد از آن به دیگران هم آموزش دادم. توی این مسیر بارها آزمونوخطا داشتم، مطالعه کردم، ساعتهای زیادی تمرین کردم و هر روز چیزهای جدید یاد گرفتم تا نتیجهای که میخوام بهدست بیاد. برای من کیفیت فقط یک شعار نیست؛ نتیجه تلاش و عشقه.
امروز تخصص من نانهای حجیم و نیمه حجیم ،سالم، خمیرترش و نانهای لایهای است؛ نانهایی که فقط یک غذا نیستند، یک حس خوباند: بوی خانه، طعم زندگی و آرامش.
اینجا جاییه که نان فقط یک غذا نیست؛ نتیجهی عشق، صبر و احترام به سلیقهی شماست.
مسیرم از کیکها شروع شد، اما آرامش واقعی را در دنیای نان پیدا کردم…
و حالا خوشحالم که شما کنار من هستید و این طعمهای تازه را تجربه میکنید ❤️
با عشق نان و زندگی
زهرا ادب
سلام
مثل همیشه توضیحات و نحوه آموزش عالی 👍
ممنون زهرا جان🙏🌹
سلام ممنووونم 🙏🏻🌾
شما بینظیرین استادجان خیلی خوشحالم ک تو این دوره ی ارزشمند شرکت کردم🙏😍
شما محبت دارید الحمدالله از رضایت و محبت شما
سلام ارادت جزوه رو چطور به دست بیاریم
اگر نخواهیم از آرد چاودار استفاده کنیم و نان را کاملا با آرد سفید بپزیم نیاز به مرحله بیست و چهار ساعت قبل آماده کردن بخشی از آرد هست یا نه؟
سلام به جای ارد چاودار ،ارد کامل بزنید ارد های سبوس دار دیگه رو امتحان کنید ما اینجا آموزش هامون بر پایه این اردهاست
سلام عزیزم خدا قوت
ببخشید جزوه کدوم قسمت هست؟ ندیدم
سلام خدا قوت ممنونم از شما موفق باشید .
هر دو فیلم را دیدم عالی بود متشکرم